Seleccionar página

Your Title Goes Here

‘Racons de Mar’ el nou cicle musical, organitzat pel Port Tarragona, inundarà de ritme els espais portuaris més màgics el 3 i 4 de setembre
Publicado en 2021
‘Racons de Mar’ el nou cicle musical, organitzat pel Port Tarragona, inundarà de ritme els espais portuaris més màgics el 3 i 4 de setembre.
Set concerts i un taller instrumental es duran a terme a diferents espais: l’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de Marina Port Tarraco
Les entrades, gratuïtes, estaran disponibles a partir del 26 d’agost a l’espai https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a https://entradium.com/
Un atractiu cartell musical farà gaudir a la ciutadania posant especial èmfasi en l’experiència del binomi música i mar.
Aquest dimarts, 3 d’agost a les 10 del matí, el Far de la Banya, del dic de Llevant del Port de Tarragona, ha estat testimoni de la presentació, en roda de premsa, del nou cicle musical, organitzat pel Port de Tarragona, ‘Racons de Mar’. Un cicle que inundarà de ritme diferents espais portuaris els dies 3 i 4 de setembre.
Es tracta de set concerts i un taller instrumental familiar als entorns portuaris més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco, empresa que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa com a col·laboradora de la proposta i oferint el seu encantador espai, són els indrets triats per l’organització.

Sota la marca cultural del Port, Moll de Costa, i liderat per l’organització del Teatret del Serrallo, la directora de Port i Ciutat, Montse Adan ha explicat a les persones assistents l’interès i compromís del Port per fer conèixer els atractius espais de la façana marítima de Tarragona. Aprofitar els meravellosos indrets al costat del mar per tal, que totes les persones que ho desitgin, s’apropin i gaudeixin d’una vetllada musical al costat del mar.
@portautors @porttarraco @porttarragona @molldecostaporttarragona

Your Title Goes Here

V Acústicos a Radio Manises

Vuelven los Acústicos a Radio Manises. Disfruta de nuevo con la música en directo gracias a nuestra propuesta que desde “Som Ràdio” ponemos en marcha, los “V Acústicos a Radio Manises”. Se realizarán los meses de abril, mayo y junio a las *20h en la Sala Vicent Ros de la Casa de Cultura, Manises.
Se podrá asistir presencialmente como público además de ser escuchados en directo a través de la emisión por el dial 105.7 *Fm y nuestras plataformas digitales (Radiomanises.es, Apps y YouTube).
Uso obligatorio de máscara
Aforo limitado con distancia de seguridad
Entrada Gratuita.
Formato de entrevista más concierto acústico con una duración de alrededor de *1h cada artista.
Viernes 30/Abril/2021
*Gem
*Ñekü
Viernes 28/Mayo /2021
Julio Bustamante & *Lavanda
Jueves 25/Junio/2021
*Badlands
Patrocina:
*Gráficas *Ferse – Solucionas *Gráficas
Colabora:
Generalitat *Valencia, Instituto Valenciano de Cultura
*Teaser *Promo:
*Playlist Oficial: